Werkwijze
Centraal in mijn werkwijze staat – hoe kan het ook anders – de mens. De mens in heel zijn wezen: rationeel, lichamelijk, maar ook psychisch-emotioneel, spiritueel en relationeel. Of het nu coaching, training of consultancy betreft, ik werk zowel met bekende (bewezen) methoden en technieken als ook met spiritualiteit, bezinning, innerlijke kracht, passie en energie. Zweverig? Nee, hoogstens wat minder conventioneel, maar minstens zo (en misschien zelfs meer) effectief! Je wordt je ervan bewust dat er een grotere context is waarin je dingen doet.
 
Ont-moeten, ont-dekken en ont-wikkelen
Ont-moeten, ont-dekken en ont-wikkelen staan centraal bij elke vorm van coaching. Bij de eerste ontmoeting is het van wezenlijk belang dat we (coach en coachee) een klik ervaren. De klik én de wil om te ont-wikkelen, dat zijn de twee belangrijkste onderdelen die de basis vormen. De basis voor onze verdere ontdekkingstocht, waarbij je onder begeleiding tot inzichten en leermomenten komt en de puzzelstukjes op hun plek vallen. En dan? Dan is er ruimte voor daadwerkelijke, duurzame ontwikkeling en transformatie.
 
Energie
Wist je dat er verschillende vormen van energie bestaan? Je ziet het niet, maar voelt het vaak wel. Er heerst een bepaalde sfeer, je ervaart een bruisende flow of je kent de uitdrukking vast wel ‘de spanning is om te snijden’. Hoe zou het zijn als je deze energievormen kunt sturen? Met energetisch management komen succesfactoren, knelpunten en terugkerende problemen boven water en zorgen we voor de juiste balans in energie. Blokkades worden hierdoor opgeheven, patronen en oude overtuigingen worden doorbroken en er is ruimte voor ontwikkeling en verbetering.
 
Wil je meer weten over mijn werkwijze of heb je andere vragen, bel of maak een afspraak!
 
     Contactgegevens :
  adres  Jean Peters B.V.
      Maastrichterlaan 95
     NL-6191 RT Beek
  icoonemail  jean@jeanpeters.com
  icoonmobiel  +31(0) 622 059 081
  icoontelefoon  +31(0) 46 8886592
   

facebookicoon-linkedinicoontwitter

Jean-linkedin

 

 EMMCC  NOBCO